EKONOMİ

TURHAN KALAYCI '' EMEK VE EKMEK ÜZERİNDEN SİYASET OLMAZ''

TURHAN KALAYCI '' EMEK VE EKMEK ÜZERİNDEN SİYASET OLMAZ''


‘Emek ve ekmek üzerinden siyaset olmaz’
Bartın’ın Amasra ilçesinde özel bir maden ocağında çalışan ve önce ücretli izne çıkarılıp sonra işlerine son verilen maden işçileri, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’yı parti binasında ziyaret ederek, destek istedi. Seslerinin duyurulmasını isteyen işçiler, İl Başkanı Kalaycı’dan sorunun çözümü için taleplerini sıraladılar. İşçilerin destek talebine karşılık da Kalaycı; “Emek ve ekmek üzerinden siyaset olmaz. Siyaset emeğin karşılığını alabilmek ve ekmek sunabilmek için yapılır. Ben her zaman sizinle beraberim” diyerek destek sözü verdi.
Partimizin kapısı her zaman açık
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kalaycı; “Amasra’da özel bir şirkete çalışan 70’e yakın madenci kardeşimiz, emekçilerimiz parti binasında beni ziyaret ettiler. İşçi kardeşlerimiz bu ziyaretlerinde bana sorunlarını ve taleplerini sıraladılar. Tabii sürekli halkımızın da taleplerini dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kapımız herkese açık. Tüm halkımıza olduğu gibi madenci kardeşlerimize de partimizin kapısı her zaman açıktır” dedi.
Her zaman işçi kardeşlerimizin yanındayım
Kalaycı; “İşçi kardeşlerimiz söz konusu ziyarette özel şirket tarafından 6 ay ücretsiz izne çıkartıldıklarını ve izin sonunda da büyük ihtimalle işlerine son verileceğini ifade ettiler. Bu konuda benden destek istediler. Seslerinin duyurulmasını istediler. Ben her zaman işçi kardeşlerimizin yanındayım. Onların sesi olmaya hazırım. Kazancını alnının teriyle yerin metrelerce altında kazanan bu emekçilerimizin talepleri bizim için önemli. Tabii taleplerine karşılık neler yapabileceğimizi konuştuk. Söz konusu şirket özel olduğu için herhangi bir yaptırım söz konusu olamıyor. Ancak işçi kardeşlerimizin mağduriyetini ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğimin sözünü verdim. İnşallah sorun kısa sürede çözülür” diye konuştu.

  • 2018-12-17 10:32:09 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.