El emeği ürünler bu fuarda sergilenecek

El emeği ürünler bu fuarda sergilenecek

Bartın Belediyesi 21. El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı 26 Aralık Pazar günü başlayacak ve 5 gün boyunca devam edecek.

Bartın Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı 26-30 Aralık tarihleri arasında Bartın halkı ile buluşuyor. 

l emeği eşyaların ön plana çıkacağı fuarda derneklerin, okul ve eğitim kuruluşlarının, ev hanımlarının ürettiği yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, takı, yağlı boya tablolar, tel kırma, tel sarma el işleri, tablolar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, gümüş aksesuarlar, kozmetik, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, zücaciye ve yiyeceklerin satışı yapılacak. 5 gün sürecek olan fuar Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek.

“Tüm vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın fuar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Akın, fuarda yer verilen kimseden ücret talep etmediklerini dile getirdiği konuşmasında, “ Belediye olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz hediyelik eşya fuarımızı bu yılda yeni yıl öncesinde vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Fuarda yer verdiğimiz hiç kimseden ücret talep etmiyoruz. Bu şekilde bir taraftan hanımlar evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru eserleriyle ev ekonomilerine katkıda bulunurken bir taraftan da yakınlarına yeni yıl hediyesi almak isteyenler için anlamlı hediyelere kolayca ulaşma imkânı sağlamış oluyoruz. 26 Aralık Pazar Günü açılışını yapacağımız fuarımız 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Tüm vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz. “ İfadelerini kullandı. 


 

  • 2021-12-25 12:40:27 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.